Kommende kurs:

Fermenteringsbonanza var en suksess, ny dato for online kurs!

Dato : Torsdag 19.05.20 kl. 19.30-20:30

Tema : FERMENTERINGSKURS

Påmelding og mer info her:

https://my.demio.com/ref/y8hypPMxrKMGSOQj

evt send mail til

kontakt@blended.no

Pris: 499,- (inkl. tilsendt oppskriftshefte)

Påmelding via Vipps; vips så er du påmeldt i en fei! Vippsnr.140041

Fermenterings bonanza!

 Sett av kvelden for å bli med oss i Blended på en forrykende fermenterings bonanza!

Gunn-Turi lærer bort forskjellige fermenteringsteknikker som sikrer deg en trygge matprodukter som bobler av liv og levende probiotika.

Du lærer:

  • Modnet nøtteost – hvilke nøtter fungerer best, hvordan fermentere og krydre, og hvordan unngå de verste tabbene. Kan du lage ost, kan du også lage rømme, cashewyoghurt og dressinger.
  • Kokosyoghurt – lett som en plett å lage bare man har kommet over dørstokkmila
  • Kvass – spiss formen med rødbetekvass, lett å drikke for å sikre daglig inntak av melkesyrebakterier
  • Knaskerøtter – Søtt, salt og syrlig på grønnsaksmåten. Bedre blir det ikke!
  • Kimchi – fast tilbehør til middagen, avo eller erte-toasten.

Fermentering er en gammel teknikk som våre besteforeldre brukte aktivt for å kunne sikre at de hadde grønnsaker gjennom hele vinteren. Lite visste de da om at dette også gav god helse, da 70 % av immunforsvarets celler sitter i tarmen og fores av gode melkesyrebakterier som finnes i fermentert mat. Vi anbefaler alle å spise noe fermentert hver dag for best mulig helse.

Gunn-Turi er utdannet Naturopat og Raw Chef på høyeste nivå. Hun har erfaring som terapeut, produktutvikler og produsent og vil gjøre sitt ypperste for at dere skal få den kunnskapen dere trenger for å lage slik mat i hverdagen.

Vi gleder oss til å lære bort gamle og nye teknikker for fermentert mat!

Ta kontakt dersom du er interessert i at vi holder matkurs eller foredrag for deg, venninnegjengen eller bedriften.