Hvem er vi?

Vi velger mat proppfull av næringsstoffer når som helst!

For oss er mat både nytelse og ren kjemi. På samme måte som man velger grovbrød foran loff, velger vi helst matvarer fra øverste hylle av næringsinnhold. La maten gi deg de næringsstoffene du behøver for en optimal hverdag!

Vi tenker miljø i alle ledd, og velger emballasje i plantebasert plast, glass eller naturlig papiremballasje.

Vår filosofi er at næringsrik mat gir kroppen det beste grunnlaget for en energisk hverdag, – sammen med en god dose nytelse!

Don`t blend in – eat Blended! 

Vi som driver Blended er utdannet innen ernæring og har lang erfaring fra helsekostbransjen. Gunn-Turi som produktutvikler og regulatorisk ansvarlig, og Trine som brand manager og fagsjef. Dette er erfaringer vi tar med oss videre inn i Blended, for å lage gode og trygge produkter for de som vil hadet litt ekstra sunne.

Gunn-Turi

Naturopat, RawChef og pasjon for mat! Gunn-Turi har i mange år spist mat uten gluten, egg og melk. Hun jobbet selv som produktutvikler av supermat produkter, men fant ut at drømmene ofte gikk til utlandet og maten hun kunne få tak i der. Hun savnet lett tilgjengelige, sunne alternativer av mat som var klare for å spise, og fant til slutt ut at i stedet for å drømme om det så måtte hun lage det selv. Kokosyoghurt med nøttegranola, rosa kimchi og ikke minst nøtteost er svar på noe av det hun har savnet.

Trine

Naturopat i hjertet og stor glede for mat som gjør deg godt! Trine har studert ernæring og urtemedisin før hun satset på faget i kombinasjon med salg og markedsføring. Hun har tidligere arbeidet som brand manager og fagsjef for kosttilskudd. Trine syns det er ekstra moro med merkevarebygging av gode produkter og samarbeid med influencers. Skal du holde et event så er strukturen til Trine kjekk å ha.

Vår motivasjon

Vi savnet begge sunne alternativer av fersk mat på det norske markedet, og derfor ønsket vi å ta skjeen i egen hender og tilby markedet den maten vi selv har savnet. Resultatet er Blendeds produktsortiment som du finner i vår nettbutikk og hos utvalgte forhandlere.